17:15

Utbynäs SK

Referat: Älvängens IK - Utbynäs SK

Hemmamatch som efter det myckna regnet fick flyttas till konstgräset, inte optimalt då vi är väl inspelade på gräs.
Vi kommer ut relativt bra i medvinden och håller ihop laget på ett imponerande sätt. I minut 18 kommer ledningsmålet. Vi pressar i rätt lägen och vinner bollen på deras planhalva och sen orkar de inte stå emot. Ledning 5-1 i halvlek. Vi varnar att motvinden kommer sätta oss i större problem, men vi reder ut det på ett mycket bra sätt och istället spelar vi ännu bättre.
5 nya mål i andra och slutresultatet skrivs till 10-1.
Helgens match slutar alltså 17-0 och 10-1 och vi använder 23 olika spelare och dessutom ett större antal som inte medverkade alls för de inte tränat. Det är en bredd utöver det vanliga, hatten av för denna trupp som har extra allt och lite till. Sen var det även kul med en ung och ambitiös domare, det händer inte så ofta!

ÄIK-Utbynäs SK 10-1 (5-1)
Mål: Julia Svennblad 5, Emma Rhodén 2, Annie Dahlberg 1 (nick), Jennie Carlsson 1, Moa Stéen 1.